kembali pulang

kekasih lama..
urmmm , sebut pasal nih , tatw na ckp apa..
now my ex , paan balik dekt saya..
dy merayu na couple balik..
tpi saya da ta bulh trima awk..
sorii sayang..
im trying to forget u from my life..
sy da penat na nanes pasal awak..
awk suka mara2 saya..
tuduh2 saya ta tntu pasal..
dan paling saya ta suke , awak da buruk an saya dekat kawan2 awak..
so , mmg saya tana dekat awak balik!!
jgn cari saya lagi lepas nih..

MUHD FARHAN,,
mybe awk anggp saya nih kejam..
tpi awk lagi kejam dari saya..
mase saya nanes2 , awk ta hirau un..
seolah-olah air mata saya nih trlalu murah bagi awk..
awk pun da ckp dgn saya jgn cari awk an..
so , saya tunaikn apa yg awk na..
tetpi sekarang,,,
kenapa awk muncul balik??
y awk menangis dn merayu na dekt sy balik??
awk tau ta , saya dah BENCI awak !!
kali nih saya siyez..
so , im wanna says,,
GOODBYE SAYANG..
GO DIE WITH UR GIRLFIE..
HAHA ;D

awk tahu an saya sudah ada faz??
now dy ada bersama saya sekarang nih..
awk na ckp apa pun , saya ta kesa..
saya tahu awk saje na uat saya saked aty..
tapi , saya ta peduli lngsung pasal awk..
mybe awk mati pun , im dont mind !!
hikkkhookkkk^^
FAZ C'ZENS , thnkz hadir dlm idup saya..
awk sekarng mnjadi semnagt bru dlm idup saya..
saya harap awk ta mcm EX saya tuh..
saya tahu awk baek an??
HIHI :P
meyhh saya kiss awk siked sayng,,,
mmmuuuuaaaahhhhhh :*


TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

sumpah penat

29/10/2011
tarikh yg mengembirakan saya..
tarikh yg memenatkan saya..
sebab,,
gembira dapat meet someone nih..
FAZ C'ZENS
sumpah bez gile !!
yg nih lah relationship baru saya..
tapi hnya FAKE uke :)

kisah saya bermula,,,
awini saya hang bersama SAIA JIA..
sepatotnya jia bawa syam evans..
then , mamat tuh keje gare2 na beli 125zr..
terus cncel na follow..
lepas tuh , bermulanya percetushan antra mereka..
kowg nih jgn gado2..
anty break mcm saya an da MERANA ! :(

saya begitu semnagat gile na g kl awini..
nta apa psal nta...
siap swoh jia cepad pew semua..
da a tggu bas mcm babon..
then kena usha mamat mne nta..
sumpah segan..
dowg pun bukn na kasi tumpng an...
kesian la siked at saya nih :p

TIMES SQUARE,,
bile smpai saje dekat ts tuh..
saya mula lah cari mamat baju biru , faz..
penin pale a gk na cari dy..
then da nmpka dy , malu gile na tego..
tapi last2 kena a mengalah..
saya tego mamat tuh ckp mcm nih,,
"ini faz kan??"
then mamat tuh ckp,,
"ta lah , ni firdaus."
aishh , bulh plak dy main2..
awk2 , saya nih pemalu..
jgn la na kena an saya..
saya ingt mula2 dy smbong..
sebb ta byk ckp..
then gerak bb dduk depn mybank meet SHEILA BEBOT n ANAA ROXY..

BUKIT BINTANG,,
dekat sini ada mamt cina nih..
dy swoh la isi borang apa nta..
then , tibe2 dy mnta byar rm30 or rm60!!
gile kentang lahh..
saya pun ternganga mase dy ckp mcm tuh..
da la bndanya murah..
pen pelik rm30 , beruang kecik gile rm60..
mmg kejenya na menipu jew..
mase nih superhero saya dtg..
dy ckp thnkz dekt mamat cina tuh..
then twos tarik tgan saya..
sumpah , terkejut masa tuh..
tapi diam jewla..
tapi yg saya ta tahn..
tgah syok2 isi borang,,
dy ckp la mcm nihh..
"kasi num skali..u cute la..ta an tadew bf kot??"
sumpah lawak dy ckp mcm tuh..
ada kew ckp muka saya ni comel..
2nd time kena puji ngn mamat cina..
hikkhookkk ^oo^

ROOFSTOP BUKIT BINTANG,,
dekat sini pun bermulanya perapatan kami..
antara tiera dan faz..
mcm2 bnda lah kami borakk..
yg paling sedih , jia kena bahan kaw2!!
padan muka ko sayang :D

TIMES SQUARE,,
kami patah balik dekat sane..
gile an?? :D
saya , jia , faz n sape nta ag sowg..
lupe plak name dy..
dekad sane dtg semate-mate na mkn kfc..
dah la ramai gile babon..
tuh la , swoh mkn dekt pavi , tana..
degil lagi an.. >.<"
kami pun take away jewla..
then makan bersila dekt tingt 4..
smbil menyaksikan pemandangan KL..
agk sweet la jugk an mkn mcm tuh..
1st time kod !! :D
then kami g karok dekt jmban..
dekad sane karok 5 lagu jew..
paling bez mase jia n faz nyanyi lgu resepi berkasih..
si faz ni bulh dduk atas riba saya an..
yewla , krusi dlm tuh ada 2 jew,,
kami nih berempat..
nasib la faz tuh ringan..
hihi^^

PAVILION,,
dekad sane kami tggu la mamat2 nsem nih..
sumpah ramai gile..
mcm2 aksi dan pakaian ada..
tapi bia la dowg tuh..
ta kesa pun :D
lepas jew meet dowg , then tuju kew destinasi seterusnya..

BUKIT BINTANG,,
kami tggu la sheila n boyfie dy dtg..
dah la ramai mat n minah rempit..
lepas tuh usha2 kerek..
if psangan kowg tuh sweet tapew a gk..
ni dah mcm sampah dan sarap :D
after borak2 semua n wish dekt sheila..
kami pun brgerak balik..

SEMASA PERJALANAN,,
saya asyik berkept jew dgan faz..
yewla , dy da jnji na teman an saya..
so , pdan la muka :p
then dekt kdai mkn bb plaza,,
ada plak bapok nih gado ngn owg kedai..
sumpah lawak gile bapok tuh..
terserlah kejantanan beliau !! :D
then otw g ktm kl sentral..
dekad sane faz tukr baju singlet purple..
sumpah mcm gay tapi comel :3
hihi^^
dlm ktm tuh sempat a gk kutuk2 owg..
bulh plak tersempak dgn AFIKK VIACS II an??
sabo jewla nmpk mamat rm15 tuh..

terima kasih kepada yg hang tadi iaitu,,
saia jia , faz c'zens , aswad n ren , sheila bebot , anaa roxy n ramai lagi lah..
siyez epy wlu un penat sebb byk brjlan :)

FAZ C'ZENS,,
thnkz sebab teman an saya awini..
sumpah happy wlu un penat..
kirenya berbaloi a jugk an..
n thnkz 4 ur gift..
sumpah ta lh lupe an..
saya bagi awk 100% jugk la..
HOHO..
btw , saya dah SAYANG AWAK !!
hihi , jujur nihh..
kiss siked,,
mmmmuuuuahhhhhhhh :*
hikkhookkkk^^



TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

spm oh spm

target spm 1

target spm 2

nampak tak markah target saya nih??
teruk an markah target??
HAHA :D
saya bukn pandai mane un..
sebnrnya saya kena trget 4A..
untuk mndpatkn sebuah kete satria dari papa..
if ta , harapan la..
kena keje sndri , then beli sndri..
ag un paan da cabar saya..
swoh lebih dari dy..
apa lh uat , kena sahut caburan tuh..
pantang dicabar !! :P

yg masalah skunk nih,,
dowg swoh dpt an science A !
nmpak ta sy terget C jew..
aishh , mmg ta la..
ag 1 , akaun tuh..
mcm mane na kasi lulus spya kredit ??
na lulus un da susa skunk..
lagi an plak C !!
byk sgt main2..
inilah akibatnya >.<"
an da kapok sowg2..
trolololo~

spm lagi 2mggu jew..
da mcm mimpi ngeri plak..
adoii , na uat mcm ane..
kena study la jwbnya pz nih...
kena kasi kata semangat siked nih..
GO TIERA GO !!
U CAN DO IT TIERA !!
COME ON BABY~
HAHA :D

doakn saya smoga spm anty dpt sperti yg di trget..
then dpt la gk amek diploma perakaunan..
siyez , mmg minat kire2 jew..
yg pelik2 ni ta minat la :D
even akaun slalo hang , tpi kena usaha!!
if ta dpt , amek dip lakon layar la..
bulh jadi pelakon trkenal..
kot2 dpt anugerah pelakon wanita terbaik..
jgn sangke air yg tenang tiada buaya :)

kepada yg amek spm 2011,,
saya ucpkn TAHNIAH !!
jgn na lepak sangt la an..
lpas spm , kita lepak samesame smpai lebam ye sayang :)
samesame kita berjihad!!
mengawal hawa nafsu ini :D
*SPM CANDIDATE*

TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

abang sedareku


FADZLI HELMI,,
inilh abg sedare saya..
awini hang ngn dy sumpah bez..
da lame gile ta hang brdue..
yewla , owg ada awek an..
now da single bru ingt at adek dy nih..
brtuah pnyer abg sdare.. -.-

awini kami hang 2 tmpt..
1st , jj bukit tggi..
dekat sane kami tengok wanyg..
pranormal activity 3..
sumpah citew tuh bez..
n bulh bawak maut sebb heart attack..
kalah crite malaysia..
dlm wayng tuh keliling anak cina..
apa lgi2 , mcam2 aksi ada..
siap ada yg nanes tgok ctew hantu tuh...
tkowt sanad la kot :/
an bez if tgok muvie ngn boyfie..
dapat pelukpeluk..
ni ngn abg sdare , tadew mknanya semua tuh..
HAHA :D

2nd place dekt the curve..
mula2 kami plan na g sunway..
then tibe2 saya ngidam na mkn warung penyet,,
tukrlah port baru..
sumpah , da lme ngidam sambal belacan!!
tadi dpt mkn pnyer slere gile la..
rasenya mmg sedap n pedas !!
kami mkn menangis wooo~
n smpi skunk tgan saya bau smbal blacan..
sorii , sy HANTU SAMBAL BELACAN..
mwehehe :3

thnkz abg sebab blnja adek awini..
kiss abg siked..
mmuuaahhh :*

TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

ekal axeold


MUHD HAIKAL,,
ini la satu2 nya hero dlm hdup saya..
tapi , kami hnya BESTIES..
ta kesa la mcm ane un..
dy un da mcm boyfie saya..
hehe :P

TIERA SAYANG HAIKAL <3
sebab apa saya ckp cm uh??
sebab haikal nih :
dah byak tolong tiera..
dy pndai pjuk tiera..
dy pndai uat tiera ketawa..
dy pndai uat tiera nanes..
tapi , tiera ta kesa la..
ekal pun ada tet sebb tiera gk an??
hihi^^

tengah syok2 tulis nih,,
tibe2 dy cll tiera..
tau2 jew saya rindu an dye..
HOHO..
na tau dy ckp apa??
dy ckp dy sayng tiera sanad2..
dy rindu dekat tiera..
dy tana tiera rosak..
dy tana org lain pndng serong dekt tiera..
n paling pnting,,
dy tana kehilangan tiera..
tiera tau ekal pun syg tiera jugk..
mwehehe :3

dy ckp tiera gurl paling brtuah..
sebb dlm byk2 gurl,,'
dy perhatian dekt tiera jew..
dekt ex2 dy semua dy cmpak tepi !!
haha , kesian dowg..
boooooo~~ :D
ag un kitaowg da lme gk kenal..
na dekt 3buln la jugk..
lame a uh an??
HAHA

kepada GIRL dekt luar sane,,
ko taya na gedik2 usha kwn saya nih..
kng aku tampor muka korang smpi merah..
n give u flying kick sikit..
hoho
saya bukan na tnjuk kuat or apa..
tapi if awk ta kenal saya,,
better taya cari pasal k :)
saya pun malas na gaduh2 nih..
MUHD HAIKAL,,
ILY + IMY
kiss siked , mmuaaahhhhh :*
#sori ekal sebb lex pic nih..tiera tadew pic lain la .btw , pic ni cumel what^^



TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

aksiku yang gile

yang nih malas na cakap byak..
jz tgok video yg saya bru rakam..
da kntoi muka hodoh saya nih..
HAHA :D
sumpah , mmg saya ta cantik..
comel tuh sikit kut..
#perasan kejap >.<"
sorii sebb suare saya ta sedap..
hanya sukasuka rakam..
if da dduk rumh sowg2 , mcm ni la jadinya..
merepek dan merokok !
ta suke , pergi cebuk mak kau berak sayang :)
SAKSIKANLAH KEGILAAN SAYA :
.
.
.
.
.


TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

bermulanya hidupku


ROKOK , MINUM , DADAH..
now 3 nih la kwn baik saya..
bnda nih yg lh uat sapa epy..
tadew lagi sedih..
tadew lagi menangis..

COUPLE??
haha , ta penting semua tuh !!
saya na single buat sementra waktu..
sbab apa??
saya dah penat menangis :'(

MUHD FARHAN LEONG..
saya minta maaf sepnjng prkenalan kita..
saya tau da byk uat awk sakit aty..
saya tau awk da byk bersabar dgn saya..
yes , saya memg ta guna !!
saya tau saya da rosakk
saya dah serong..
dan awak mybe ta lyak untuk saya an..
saya tau rmi ag tggu awak dekt sane..
saya ni hnyalah SAMPAH di mata awak an ??
1 jew , halal an apa yg awak da kasi..
pic awak tuh saya simpan uat kenangan..
n saya ta an lupe an awak smpai bilebile..
itu janji saya dekat awak..
nama awak an da ada at tgan saya.. :)
sorii pasal pristiwa awini..
saya tau awak kuat an :(

1/10/2011
ingt ta tarikh nih??
ary last kita jumpa an??
semuanya last bagi saya..
sebb 29/10 nih awk msti la da tana jumpa org sampah mcm saya an??
urmmm , tapewla..
awak na tahu apa??
saya RINDU NAK PELUK AWAK..
RINDU NA KISS AWAK..
RINDU NA MANJA DENGAN AWAK..
SEMUA SAYA RINDU TENTANG AWAK ! :'(
paan , tuhan jew tahu rindu saya nih dekt awak..
saya tgglkn awak bukn sebb saya benci awak..
awak jgn salah sgke dengan saya..
awak jgn benci saya..
anty saya sedih la awak :(
saya ta kuat mcm awak..

AWAK DOAKAN SAYA MATI BOLEH??
saya benci hidup saya..
hidup yang penuh penyeksaan..
hidup yg penuh kesedihan..
awak jaga diri dekat sana..
i will gonna miss you b :'(




TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

lari rumah


MARAH !!
boleh ta ??
mesti la boleh..
blog saya , saya pnyer suke la an...
HAHA :D

awini rase mcm na marah jew..
sebab apa ??
BAPAK AKU CARI PASAL !!
tibe2 amek lappy nih , then off..
da a tgah syok2 online..
bulh plak dy rampas..
angin gile babeng la..
nasib org tua..
sabar jewla..
if adekk , mmg da mkn kaki ..
aishhhh....

KAWAN BAIK??
ini pun sala 1 punca gk..
awini puas saya gado dgn ekal..
sebb dy blocked dekt fb..
pnyer la angin..
dy ckp dy bengang sebb saya smoke n drunk..
eh , aq pnyer suke la na uat apa pun!!
yg mati anty aq , bukn ko !
SO , GODAI SAYANG :)

semakin korang byk cari psal dengn saya..
semakin byk saya sedut asap..
ada faham..
so , if tana saya amek , jgn cri psal k :)
dduk rumh ni buat mcm na lari rumah..
mau ta nya..
hari2 gado ngn owg dlm uma nih..
mau saket pale ada la..
pz spm , na cri rumah sewa..
so , sapesape na join , jum la..
kita share2..
ta kesa laki o pmpuan..
jgn korng lari byar sewa da la =='

esok pergi ps s.alam ..
study math ngn member2..
mcm bese , jadi cikgu lagi la jwbnya..
hihi :)
balik tuh bulh cuci mate jp..
kot2 ada mamat nsem an ..
lh a try usha2 gk..
kowt2 tersangkut kew mamat tuh at saya..
lagi2 plak dpt ank cina..
byk syiiiiooookkkkkk woooo~
HAHA :D
k , ni jew na bebel..
pale otak da berat..
layan rokok dulu :3


TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

untunglah!!



sweet ta atas nih ??
sweet gile babon an ?? ngaku jew..
ini member baik saya.. *5tahun bersama
SAIA JIA <3 SYAM EVAN'S
sumpah , aku jeles ngan korang!!
even korang slalo gadoh..
tapi stay sweet..
alangkah bgusnya if aku mcm korang..
stay perthankn relat kowg tuh..

awini sronok klua ngn kowg even kejp..
da lme ta hang samesame an..
hehe..
esok kita mndi2 k sayang..
dekt sg. congkak..
bulh layan kepala gila aq nih !!
HAHA ;D
esok aq jdi cmerawomen korng..
ta kesa la..
mmg tuh kerja part-time aq an..
even kowg saje na dajal aq..
aq tahulh ex bf aq jaoh !!
opsss , ex sahaja..
da BREAK LAH !! :'(

MUHD FARHAN,,,
sorii awini ta lyan ko lgsung...
aku layan kepala gila aku..
aku dah start merokok balik..
n sikit demi sikit aku rosak an hidup aku..
biar lah aku mcm nih..
da tadew sape peduli an aku dah..
if aku mati un lagi bez doe !! 
SEDIH :(

aku try na lupe kau babon..
tapi susah doe..
tapew , pz nih aku amek pil..
msuk club semua..
aq da cntct mem n abg2 aku..
aku na lepak ngn dowg..
bulh lupekn ko an babon?? :)
im sorryy bie :'(

sini ada video bodoh sikit yg dirakam tadi..
saksikanlah keghairahan kami :D




TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)

im tired

penat !!
kenapa penat??
hari2 gaduh dengan kau babon..
sumpah aku fedup dengan kau..
aku dah bosan dengan kau..
aku dah JEMU dengan kau !!!

sehari if ta gado mmg ta sah an..
mmg tuh hobi kau ye??
cari pasal dengan aku..
owhh , aku mmg suke doe :)
ko lyan btina len bukn main baik..
tpi dengan aku mcm haram!!
babon,,
if kau na cari gf baru , kau cari la..
aku ikhlas nih..
aku da penat na nanes sebab kau tau..
aku tau kau ta an hargai semua tuh..
mmg aku BETINA SIMPANAN ko jewla an..
ko dengn ex aq , DANIEL FREESTYLER tuh ,,
SAMA SAHAJA!!!
kasi cermin muka kau tuh dulu syg..
b4 ko na kutuk org lain k :)

MUHD FARHAN..
saya da try yg trbaik untuk relat kita nih..
tpi ntahla..
saya da kurg yakin hbungn kita akn kekal..
if kita break ,,
trpakse la saya strika tgan saya nih..
na hilangkn nama awak an..
n stop fight bulh ta??
IM TIRED !!!!
n ko jgn gedik2 na mnx break jew..
then ckp gurau..
ko ingt bnda nih bulh uat main2 kew??
bodo la kau nih..
apa yg ko ckp tuh doa kau tahu...
da la , aku da fedup !

NAK MINTA MAAF JIKA,,,
aku da bosan dengan kau..
aku layan lelaki lain..
aku cari lelaki lain..
aku mnta putus dengan kau..
dan aku pergi dekat lelaki lain..
jgan slahkn aku ye sayang :)
aku da penat jge relat kita nih..
tpi ko lyan aku mcm sampah an..
suke + syg ko babon ! <3

.
.
.
.
.
i will miss you even i HATE u syg :')

TERIMA KASIH dan FOLLOW saya ye SAYANG :)